dimarts, 25 de març del 2008

Petons a l'escalfador

És el que passa quan no tens foc. No, quan no tens foc a mà... perquè el foc de l'escalfador també és teu, no? o pertany a la companyia? és propietat de gas natural??? I no tens foc a mà perquè fa vergonya fer el gest d'anar-lo a comprar i que el de l'estanc te'l torni a regalar per ser unes bones clientes.

Obturar-se en la possibilitat de no comprar l'encenedor al mateix estanc entra dins de la lògica vital. I vital és, per exemple, encendre's un cigarro amb l'escalfador i entestar-se a no comprar un encenedor. Per què vols un encenedor si l'escalfador ja serveix? Perquè no hi cap a la butxaca? I per què no fem les butxaques més grans? De fet, no, això no seria cap inconvenient, hem portat coses més grans, pel carrer. Esclar que hauríem de mirar de solucionar el tema de la connexió amb gas natural, però el problema ben bé no seria aquest.


Com afectaria al canvi climàtic si tots anéssim amb l'escalfador pel carrer? Potser farien iscafadors (com l'ipod) però aleshores... ja seria com anar amb un encenedor... Estaríem parlant de portar un escalfador mitjanot, d'una mida revolucionària, apta per encendre-hi el cigarro (que el foc és teu, no?) però d'un volum que fes que als supermercats i a l'abacus te'l fessin deixar a les taquilles, amablement.


I quan els encenedors caiguessin en desús... podríem arreplegar-los tots per fer un escalfador talla gran de butxaca? El que sabria realment greu és que si petonejar l'escalfador per encendre-hi el cigarro ja és una imatge que fa dubtar, jugar a intentar fer-lo passar pel forat de la tasseta de cafè trenca el cor. Oh, vaja.

TOTES DUES CUROQUES

Avui hem après... Que el vici de fumar va més enllà de dur un cigarro fins als llavis, sense fins. Que "canuto" és canó. Com se fa un blog. Que hi ha contrasenyes fàcils de recordar. [És que m'estan parlant per l'altra banda]. [Continuo sense entendre el "sense fins", però vaja]. Que si et menges una llimona sense fer una ganyota també pots encendre't un cigarro amb un escalfador de la mateixa manera. [Toma, veus?] I he après que hi ha controvèrsia entre bloc i blog... va dir una. Buf, no me'n parlis... va dir l'altra.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Sense paraules... vosaltres les teniu totes!!!

Unknown ha dit...

El català correcte a Rac1. En català direm escalfador i no pas calentador, perquè en català, quan volem que una cosa deixi de ser freda l'escalfem i no pas la calentem.
Ens encanta aquest bloc!!!

Beti ha dit...

vaja vaya buenu goita tu. les nenes ximpletes escriuen ximpleries aqui tot s'hi val?
m'apuntu, puc?
gracies